Filters sluiten
 
  •  
van tot
2 van 6
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Housevitamin kandelaar 2 cirkels Housevitamin kandelaar 2 cirkels
De cirkel is rond. Twee zelfs! Een eindeloze toevoeging aan je interieur. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van goud metaal. - Afmeting; 9x18,5 cm. - Gewicht; 130 gram. Stylingtip: Plaats hem ergens zodat hij kan stralen.
€ 4,99 *
Housevitamin kandelaar 3 cirkels Housevitamin kandelaar 3 cirkels
De cirkel is rond. Drie zelfs! Een eindeloze toevoeging aan je interieur. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van goud metaal. - Afmeting; 10x25 cm. - Gewicht; 130 gram. Stylingtip: Plaats hem ergens zodat hij kan stralen.
€ 9,99 *
Housevitamin kandelaar 4 armen goud Housevitamin kandelaar 4 armen goud
Een eettafel zonder kaarsen is een dinertafel zonder ziel. Met deze chique kandelaar kun je direct een stijlvolle ambiance aanbrengen thuis. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - 4 armen - afmeting 31x16x15cm - gewicht 500 gram...
€ 19,99 *
Housevitamin kandelaar aap goud Housevitamin kandelaar aap goud
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dieren kandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van goud Polyresin - gewicht 400 gram -...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar aap zwart Housevitamin kandelaar aap zwart
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dieren kandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van zwart Polyresin - gewicht 400 gram -...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar apen zwart Housevitamin kandelaar apen zwart
Monkey see monkey do! Apen accessoires zijn een originele en speelse toevoeging aan ieder interieur. Deze "Horen/Zien/Zwijgen" apenkandelaar kun je net zo goed als beeld neerzetten, want ze staan prachtig! Belangrijke kenmerken: -...
€ 19,99 *
Housevitamin kandelaar camera goud Housevitamin kandelaar camera goud
Het leven is te kort om geen lol te hebben. Om die reden willen wij jou op een leuke manier verlichten met onze grappige tafellampen en kaarshouders. De Housevitamin lichtobjecten verlichten niet alleen jouw interieur, zij maken jouw...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar camera zwart Housevitamin kandelaar camera zwart
Het leven is te kort om geen lol te hebben. Om die reden willen wij jou op een leuke manier verlichten met onze grappige tafellampen en kaarshouders. De Housevitamin lichtobjecten verlichten niet alleen jouw interieur, zij maken jouw...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar doolhof Housevitamin kandelaar doolhof
Waar begint en eindigt hij? Een kandelaar om in te verdwalen. Deze prachtige zwart metalen kaarsenstandaard past altijd. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - Geschikt voor 2 kaarsen. - Afmeting; 16x8x14 cm. - Gewicht; 140 gram....
€ 9,99 *
Housevitamin kandelaar flamingo gou Housevitamin kandelaar flamingo gou
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dieren kandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van goud Polyresin - geschikt voor 1...
€ 12,98 *
Housevitamin kandelaar flamingo zwa Housevitamin kandelaar flamingo zwa
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dierenkandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van zwart Polyresin - geschikt voor 1...
€ 12,98 *
Housevitamin kandelaar goud Housevitamin kandelaar goud
Een eettafel zonder kandelaars is een eettafel zonder ziel. Deze prachtige kandelaar met 2 armen, past altijd. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - goudkleurig - Geschikt voor 1 kaars - afmeting 8x7x8cm - gewicht 200 gram...
€ 5,99 *
2 van 6
Laatst bekeken

Meld u aan!

Schrijf u nu in voor de Housevitamin nieuwsbrief en hoor als eerste over;

  • Nieuwe Housevitamin producten.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail