Filters sluiten
 
  •  
van tot
2 van 7
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Housevitamin kandelaar 4 armen goud
Housevitamin kandelaar 4 armen goud
Een eettafel zonder kaarsen is een dinertafel zonder ziel. Met deze chique kandelaar kun je direct een stijlvolle ambiance aanbrengen thuis. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - 4 armen - afmeting 31x16x15cm - gewicht 500 gram...
€ 19,99 *
Housevitamin kandelaar aap goud
Housevitamin kandelaar aap goud
Monkey see monkey do! Apen accessoires zijn een originele en speelse toevoeging aan ieder interieur. Deze "hands in the air" apenkandelaar kun je net zo goed als beeld neerzetten, want ze staan prachtig! Belangrijke kenmerken: - Gemaakt...
€ 0,00 *
Housevitamin kandelaar aap zwart
Housevitamin kandelaar aap zwart
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dieren kandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van zwart Polyresin - gewicht 400 gram -...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar apen goud
Housevitamin kandelaar apen goud
Monkey see monkey do! Apen accessoires zijn een originele en speelse toevoeging aan ieder interieur. Deze "Horen/Zien/Zwijgen" apenkandelaar kun je net zo goed als beeld neerzetten, want ze staan prachtig! Belangrijke kenmerken: -...
€ 19,99 *
Housevitamin kandelaar apen zwart
Housevitamin kandelaar apen zwart
Monkey see monkey do! Apen accessoires zijn een originele en speelse toevoeging aan ieder interieur. Deze "Horen/Zien/Zwijgen" apenkandelaar kun je net zo goed als beeld neerzetten, want ze staan prachtig! Belangrijke kenmerken: -...
€ 19,99 *
Housevitamin kandelaar cactus 15cm
Housevitamin kandelaar cactus 15cm
Cactus vormen zijn al een tijdje in. Deze kandelaar brengt een heerlijke jungle vibe in jouw interieur. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van groen keramiek - hoogte 15cm - gewicht 200 gram Stylingtip: Plaats het groene kandelaartje in...
€ 3,99 *
Housevitamin kandelaar camera goud
Housevitamin kandelaar camera goud
Het leven is te kort om geen lol te hebben. Om die reden willen wij jou op een leuke manier verlichten met onze grappige tafellampen en kaarshouders. De Housevitamin lichtobjecten verlichten niet alleen jouw interieur, zij maken jouw...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar camera zwart
Housevitamin kandelaar camera zwart
Het leven is te kort om geen lol te hebben. Om die reden willen wij jou op een leuke manier verlichten met onze grappige tafellampen en kaarshouders. De Housevitamin lichtobjecten verlichten niet alleen jouw interieur, zij maken jouw...
€ 14,99 *
Housevitamin kandelaar flamingo gou
Housevitamin kandelaar flamingo gou
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dieren kandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van goud Polyresin - geschikt voor 1...
€ 12,98 *
Housevitamin kandelaar flamingo zwa
Housevitamin kandelaar flamingo zwa
Neem het leven niet zo serieus en laat onze dieren beeldjes jouw interieur opvrolijken. Wij beloven dat onze dierenkandelaren jou elke dag een glimlach bezorgen. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van zwart Polyresin - geschikt voor 1...
€ 12,98 *
Housevitamin kandelaar goud
Housevitamin kandelaar goud
Een eettafel zonder kandelaars is een eettafel zonder ziel. Deze prachtige kandelaar met 2 armen, past altijd. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - goudkleurig - Geschikt voor 1 kaars - afmeting 8x7x8cm - gewicht 200 gram...
€ 5,99 *
Housevitamin kandelaar granaat
Housevitamin kandelaar granaat
Het leven is te kort om geen lol te hebben. Om die reden willen wij jou op een leuke manier verlichten met onze grappige tafellampen en kaarshouders. De Housevitamin lichtobjecten verlichten niet alleen jouw interieur, zij maken jouw...
€ 8,99 *
2 van 7
Laatst bekeken

Meld u aan!

Schrijf u nu in voor de Housevitamin nieuwsbrief en hoor als eerste over;

  • Nieuwe Housevitamin producten.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail