Filters sluiten
 
  •  
van tot
6 van 6
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Housevitamin LED lamp 15cm Housevitamin LED lamp 15cm
Gloeilampen kunnen zo fantastisch zijn! Deze Edison LED gloeipeertjes zien er prachtig uit in de tafellampen van Housevitamin. Belangrijke kenmerken: - 4 watt - Voltage 220-240 V - E27 fitting - LED lamp met uitstraling van gloeilamp -...
€ 4,99 *
Housevitamin LED lantaarn 15x18cm Housevitamin LED lantaarn 15x18cm
Deze lantaarn kan eenvoudig in een kast of op een plank gezet worden en brengt dan meteen een heerlijke sfeer. Hang hem ook eens op in een boom of aan een memorek. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - LED lamp - Batterijen zijn...
€ 14,99 *
Housevitamin led lantaarn 18x18cm Housevitamin led lantaarn 18x18cm
Op veler verzoek hebben wij onze populaire LED lantaarns geschikt voor buiten gemaakt! Deze solar lantaarns zijn gemaakt om de tuin en/ of balkon te versieren. Het solar lampje kan eenvoudig worden opgehangen of ergens op worden...
€ 17,99 *
Housevitamin solar led lantaarn Housevitamin solar led lantaarn
Op veler verzoek hebben wij onze populaire LED lantaarns geschikt voor buiten gemaakt! Deze solar lantaarns zijn gemaakt om de tuin en/ of balkon te versieren. Het solar lampje kan eenvoudig worden opgehangen of ergens op worden...
€ 17,99 *
Housevitamin twist kandelaar 19x9cm Housevitamin twist kandelaar 19x9cm
'Let's twist again'! Deze originele gedraaide koperen kaarshouder zal jouw tafel enorm opleuken en brengt meteen sfeer aan jouw eettafel! Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - hoogte 19cm - gewicht 100 gram Stylingtip:Gebruik...
€ 4,99 *
6 van 6
Laatst bekeken

Meld u aan!

Schrijf u nu in voor de Housevitamin nieuwsbrief en hoor als eerste over;

  • Nieuwe Housevitamin producten.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail