Filters sluiten
 
  •  
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Housevitamin hang bloempot strepen
Housevitamin hang bloempot strepen
Planten zijn te gek! Voor de afwisseling geven hangende planten ook een mooi speels effect. Kruidenplantjes, hangende planten, cactus: alles kan in deze Zwart/ Wit bloempotten. Je hangt de keramische potten simpel op dankzij het touw dat...
€ 11,99 *
Housevitamin kunstcactus 27x12cm
Housevitamin kunstcactus 27x12cm
Ben je een cactusliefhebber maar ben je niet dol op de prikkers die eraan zitten? Maak je geen zorgen! Deze cactus is een echte look-a-like. Gemaakt van kunststof dus zal hij jou niet prikken. Ben je klaar voor een cactusfeest in jouw...
€ 18,98 *
Housevitamin kunstcactus 42x12cm
Housevitamin kunstcactus 42x12cm
Ben je een cactusliefhebber maar ben je niet dol op de prikkers die eraan zitten? Maak je geen zorgen! Deze cactus is een echte look-a-like. Deze is gemaakt van kunststof en zal hij jou niet prikken. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van...
€ 25,99 *
Housevitamin kunstcactus 58x25cm
Housevitamin kunstcactus 58x25cm
Ben je een cactusliefhebber maar ben je niet dol op de prikkers die eraan zitten? Maak je geen zorgen! Deze cactus is een echte look-a-like, alleen is deze gemaakt van kunststof en zal hij jou niet prikken. Ben je klaar voor een...
€ 39,99 *
Housevitamin monstera blad 90 cm
Housevitamin monstera blad 90 cm
Deze geweldig grote monstera bladen zijn mooi in een grote vaas en blijven je leven lang bij je. Ben jij klaar voor een botanische sfeer in jouw huis? Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van Kunststof - afmeting 27 x 90cm Stylingtip: Zet...
€ 3,99 *
Housevitamin monstera plant 60cm
Housevitamin monstera plant 60cm
Water geven? Onderhoud? Niet nodig. Deze kustplant is niet van echt te onderscheiden, maar fleurt uw huis op als een echte kamerplant. Met deze stijlvolle Monstera haalt u de tropen in huis. Unieke specificaties; - Afmeting; 63 x 30 x 75...
€ 34,99 *
Housevitamin plantenbak metaal
Housevitamin plantenbak metaal
Soms moet je gewoon hoogte creëren voor de planten in je kamer. Met deze planthouder kun je dat doen, vooral als je geen vensterbank hebt om planten op te zetten. Belangrijke kenmerken: - Gemaakt van metaal - Zwarte standaard met witte...
€ 11,99 *
2 van 2
Laatst bekeken

Meld u aan!

Schrijf u nu in voor de Housevitamin nieuwsbrief en hoor als eerste over;

  • Nieuwe Housevitamin producten.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail